Du är här:
seniormässan, 50+, göteborg, senior, språkkurser, utomlands

Få fribiljett till Seniormässan i Göteborg!

Internationella Skolorna bjuder dig och en vän på entrébiljetten till Seniormässan i Göteborg 5-7 mars!

Relaterad information

I början av mars hålls Seniormässan i Göteborg där 55-plussare kan besöka olika utställare och låta sig inspireras av allt från resor & turism till hälsa & skönhet. Seniormässan är Sveriges största mötesplats för seniorer och i år finns vi på Internationella Skolorna på plats i Göteborg för att berätta om våra språkkurser utomlands för 50-plussare. Vi har även en tävling och en liten överraskning i vår monter!

Många förknippar språkresor med ungdomar, men nuförtiden är seniorer en stor grupp som vill kombinera resande med språkstudier och kulturella sevärdheter.

Seniormässan riktar sig till aktiva seniorer och därför vill vi bjuda in dig och en vän att besöka oss i vår monter B03:45 under dessa dagar och erbjuder två fribiljetter till ett värde av 260 kr. Maila oss på info@is.se om du vill att vi ska skicka en fribiljett till dig (ange hur många) senast den 19 februari 2019. Max 2 biljetter per person. Gäller så långt lagret räcker.

Mässans öppettider: Tisdag 5 mars - torsdag 7 mars kl.10.00-16.00

Hitta till mässan: Seniormässan arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg. Enklast tar du dig hit med spårvagn eller buss, men kommer du med bil är adressen Mässans Gata 20.

Om Internationella Skolorna
Internationella Skolorna är en stiftelse knuten till Folkuniversitetet och har arrangerat språkkurser utomlands sedan 1946. Språkkurserna är noga utvalda och man kan välja mellan 10 språk på mer än 50 destinationer världen över.

Varmt välkommen att besöka oss på Seniormässan så berättar vi mer!

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module