Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
seniormässan, 50+, göteborg, senior, språkkurser, utomlands

Besök oss på Seniormässan i Göteborg!

Den 5-7 mars kommer Internationella Skolorna att vara på plats på Seniormässan i Göteborg. Besök oss där så får du veta mer om våra språkkurser utomlands för dig som är 50-plussare!

Relaterad information

Seniormässan riktar sig till aktiva seniorer. Under mässan i Göteborg kan man besöka olika utställare och låta sig inspireras av allt från resor & turism till hälsa & skönhet. Seniormässan är Sveriges största mötesplats för seniorer och i år finns vi på Internationella Skolorna på plats i Göteborg för att berätta om våra språkkurser utomlands. Vi har även en tävling och en liten överraskning i vår monter B03:45!

Många förknippar språkresor med ungdomar, men nuförtiden är seniorer en stor grupp som vill kombinera resande med språkstudier och kulturella sevärdheter.

Mässans öppettider: Tisdag 5 mars - torsdag 7 mars kl.10.00-16.00

Hitta till mässan: Seniormässan arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg. Enklast tar du dig hit med spårvagn eller buss, men kommer du med bil är adressen Mässans Gata 20. Besök oss i vår monter B03:45

Om Internationella Skolorna
Internationella Skolorna är en stiftelse knuten till Folkuniversitetet och har arrangerat språkkurser utomlands sedan 1946. Språkkurserna är noga utvalda och man kan välja mellan 10 språk på mer än 50 destinationer världen över.

Varmt välkommen att besöka oss på Seniormässan så berättar vi mer!

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module
Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se