Du är här:

Aktuellt på Internationella Skolorna

• Seniormässan i Stockholm

Seniormässan är Sveriges största mötesplats för seniorer och även i år finns vi på Internationella Skolorna på plats för att berätta om våra språkkurser utomlands.

• GDPR

För att underlätta administrationen lagrar vi uppgifter om namn, adress och kontaktuppgifter som e-post och telefonnummer. Vi sparar också uppgifter om vilken kurs du deltar i och din beställning av kringarrangemang som till exempel inkvartering och eventuella researrangemang. Uppgifterna använder vi som underlag för att arrangera den utlandsförlagda språkkursen. Vi använder också kundregistret för att efter genomförd kurs sända dig utvärderingsblankett och information om nyheter och erbjudanden.

• Allmän tyska med Braheskolan

Detta är en folkhögskolekurs för dig som både vill få bra och användbara språkkunskaper i tyska. Kursen inleds på natursköna Visingsö där du är under höstterminen, därefter bär det av till Düsseldorf, Tyskland.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module