Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Lärarkurs i spanska i Málaga

Är du lärare i spanska och vill utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du träffar kollegor från hela Europa? Våra lärarkurser i moderna språk är utformade för lärare som vill uppdatera sig när det gäller nya undervisningsmetoder och samtidigt förbättra de allmänna kunskaperna i målspråket.

Kursbeskrivning

Den här kursen vänder sig i första hand till dig som är högstadie- eller gymnasielärare och som vill utveckla din undervisningsteknik och samtidigt fräscha upp dina allmänna kunskaper i spanska. Kursen består av två delar; 20 lektioner per vecka studerar du spanska på avancerad nivå, där du får tillfälle att finslipa grammatik, syntax och ordförråd. De resterande 10 lektionerna per vecka studerar du undervisningsteknik. Du får också lära dig mer om Latinamerika, både ur språklig och kulturell synvinkel. Syftet med kursen är också att skapa ett forum för utbyte av idéer kollegor emellan. Lektionerna i undervisningsteknik har formen av workshops, presentationer och debatter. Kursdeltagarna förväntas i hög grad själva vara aktiva på lektionerna. Man tar bland annat upp ämnen som:

 • Att "bryta isen"

 • Att stimulera interaktion i klassrummet
 • språklekar
 • alternativa idéer för att lära ut grammatik
 • presentation och diskussion runt kursmaterial

Allmän information

 • 30 lektioner per vecka
 • Varje lektion är 50 minuter
 • Max 10 deltagare per grupp
 • 1 eller 2 veckor
 • Minimum nivå C1+
 • Minimiålder 22 år
 • Kursmaterial ingår

Kursavgift

1 vecka: 5 800 kr
2 veckor: 10 100 kr

Lektionstider

Måndag till fredag

Startdatum

2020: 13/7 (1 eller 2 veckor), 20/7 (endast 1 vecka)

Skolan

Malaca Instituto ligger på en kulle i området Cerrado de Caderón i den östra delen av Málaga. Skolbyggnaden, som kallas Club Hispánico, har allt från språklaboratorium och videorum till ett mycket bra studiehotell med en inbjudande swimmingpool och två härliga solterrasser samt en ’student lounge’ med tillgång till datorer, Wifi och storbilds-TV som är öppen dygnet runt. Institutet grundades 1971 och är känt som en av Spaniens bästa språkskolor. Det är auktoriserat av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut och medlem i EAQUALS och IALC. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. dansklasser (sevillana och salsa), filmvisning och föreläsningar. På helgerna arrangeras ofta utflykter. Du kan också få hjälp med att boka tider för tennis, golf, windsurfing, teater och konserter.

Undervisning

Skolan har utarbetat egna kursböcker för alla nivåer och undervisningen är av mycket hög kvalitet. Lärarna använder både traditionella undervisningsmetoder och bl.a rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och skapa flyt i språket. Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan samt aktivt deltagande från kursdeltagarna. Alla lärarna är universitetsutbildade eller har motsvarande kunskaper. De är mycket engagerade och många av dem har varit på Malaca Instituto i många år och har stor erfarenhet av att undervisa i spanska som främmande språk och man följer noggrant med i nya rön inom pedagogiken.

Kontaktinformation:

Internationella Skolorna


Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Information

Toggle module
Plats:
Startdatum: Löpande kursstart
Slutdatum:
Antal veckor: 2
Tid:
Studietimmar: 60
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 109550
Platser kvar: Ja
Pris: 10100kr

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se