Du är här:
vårprojektet 2019

Ett nytt museum vid Karlberg

Årets vårprojekt har tagit avstamp i området kring den nedlagda pendeltågsstationen vid Karlberg. Välkommen till vernissage måndagen den 27 maj kl. 16.00-19.00.

De studerande vid Arkitekturskolan STHLM har inventerat och analyserat området, som ligger på gränsen mellan Stockholm och Solna, för att sedan kunna formulera sig kring en tänkt museibyggnad med anknytning till platsen. Museet innehåller, utöver utställningslokaler, även ytor för föreläsningar, kontor, en butik, och ett mindre kafé. Resultatet av fyra veckors intensivt arbete visas i form av planscher och modeller.

Utställningen pågår mellan 28–29 maj kl. 10:00-18:00 som en del av Vår utställning i vilken också avgångsklasserna från Konstskolan och Silversmide & Smyckesdesign deltar. Under utställningsperioden kommer de studerande vid Arkitekturskolan STHLM också att ha sina slutredovisningar inför gästkritiker från EttElva Arkitekter.

Arkitekturskolan STHLM, Kungstensgatan 45 (T-bana Rådmansgatan), plan 6.

Mer om VÅR UTSTÄLLNING

Viktiga datum

Utbildningen pågår: HT19-VT20
Sista ansökningsdag: 27/5 2019
Startdatum: 2/9 2019
Schemalagd studietid: mån-fre.

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna avslutas den 7 juni 2019.

Arkitekturskolan STHLM

Ettelva arkitekter