Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Cecilia Cavefors

Cecilia Cavefors

Rektor på Lunds Konst/Designskola

Lunds Konst/Designskola är en dynamisk plats; olika möten sker mellan lärare och elever, lärarna är yrkesverksamma konstnärer, arkitekter, designers och kulturpersoner och eleverna har olika bakgrund och framtidsdrömmar, därför också olika förväntningar på utbildningen. Eleverna får möta lärarna i olika konstellationer och eleverna arbetar enskilt eller i grupper. Alla dessa olika möten skapar en dynamik som är viktig att ta tillvara!

Lunds Konst/Designskola är en utbildning under ständig förändring;elever och lärare påverkar, elevernas behov ändras, högskolornas krav på blivande elever är också i ständig förändring. Vi måste vara lyhörda på alla olika nivåer och våga förändra.

Min roll som rektor är att lyssna och se nya mönster som utvecklas, att skapa den bästa kreativa miljön för elever och lärare och att se hur vi är beroende av varandra i denna process.

Jag har arbetat som konstnär i många år och ser Lunds Konst/Designskola som ett spännande konstnärligt projekt där målet är att utveckla varje elev på bästa sätt.