Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Marie Palmgren

Marie Palmgren

Lärare i måleri och grafik på Konstnärlig grundläggande utbildning (KG).

Titel: Lärare i måleri och grafik

I mitt konstnärskap utgår jag alltid från teckningar och där det grafiska uttrycket är bärande. Jag intresserar mig för människor i rum och arbetar både med grafik, måleri, collage, teckning, digital bild och offentliga uppdrag. Det är framförallt helheten som intresserar mig, inte bara en bild i ett rum utan också hur alla bilderna, färgerna och formerna samverkar och skapar rytm och stämningar i utställningsrummet.

Jag har gått KV Konstskola, grafiklinjen på Hovedskous målarskola (idag GK) och Fri konst & nya media på Konsthögskolan Valand.

På KV undervisar jag i teckning och grafik på grundutbildningen, där jag har infört många nya miljövänliga tekniker. Elevens personliga uttryck är i fokus. Men framförallt vill jag att eleven skall känna att konst är kul och att allt är möjligt!

Sök KV Konstskola

Toggle module

Öppen Kroki

Toggle module

Öppen kroki under VT 2020

Vårens krokikvällar: alla onsdagar kl 18:30-20:30 15/1-5/2, 19/2-4/3, 1/4, 15/4-6/5. Ta med papper och pennor! Pris: 60 kr ordinarie, 30 kr studerande/pensionär. Vi säljer också förköpskort à fem gånger. Endast kontanter då vi inte har swish! 

Hjärtligt välkommen!

 

Följ oss i sociala medier

Toggle module

KV konstskola på Facebook KV konstskola på Instagram

KV Konstskola

Doktor Saléns gata 14–22
413 22 Göteborg
031-10 65 85