Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Fotoskolan STHLM Portfolio Review 2019

Fotoskolan STHLM Portfolio Review 2019

Det är viktigt att prata om sina bilder! Ska du söka till en fotografisk utbildning med inriktning fotografi, rörlig bild eller bildbehandling under 2019? Vi hjälper dig!

En av Fotoskolan STHLMs lärare går under ca 10-15 minuter igenom dina bilder/filmer tillsammans med dig och diskuterar innehåll, nivå och teknik. Du får kommentarer om vad du behöver bli bättre på och vad som är dina styrkor.

Vår Portfolio Review är kostnadsfri och öppen för sökande till alla typer av fotografiska utbildningar, inte bara våra egna. Vi ger inte rådgivning om utbildningar – vi tycker till om dina bilder.

Portfolio Review på Kungstensgatan i Stockholm

Boka tid genom att mejla mikael.cronwall@folkuniversitetet.se senast den 18 februari 2019. Ange vilken dag och ungefärlig tid du önskar. Tag med dig cirka 10 bilder/max 3 korta filmer på papper, dator eller iPad. Berätta även vilka utbildningar du är intresserad av att söka

Välj mellan följande dagar:
5 mars klockan 09.00-17.00
6 mars klockan 16.00-20.00

På Kungstensgatan 45, sal 220.

Portfolio Review Skype

Under mars 2019 kommer vi att erbjuda möjlighet till Portfolio Review via Skype. Skicka max 10 bilder i jpeg-format/max 3 korta filmer som mpeg till mikael.cronwall@folkuniversitetet.se senast den 18 februari så återkommer vi med dag och tid. Berätta vilka utbildningar du vill söka till. 

Heltidsutbildningar

Toggle module

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag till Yrkeshögskoleutbildningarna Visuell kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare är den 15 april 2019. 

Rundtur på Fotoskolan STHLM

Toggle module