Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Heltidsutbildningar

Heltidsutbildningar

Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

 • Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige.

  Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

  Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige.

 • Yrkeshögskoleutbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Som Visuell kommunikatör fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare.

  Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör Fotograf

  Yrkeshögskoleutbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Som Visuell kommunikatör fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare.

 • Med stöd av EU-programmet Erasmus+ deltar Fotoskolan STHLM i tre projekt med syfte att utveckla fotografiska utbildningar i norden och öka mobiliteten internationellt inom de fotografiska yrkena.

  Samarbeten och mobilitet

  Med stöd av EU-programmet Erasmus+ deltar Fotoskolan STHLM i tre projekt med syfte att utveckla fotografiska utbildningar i norden och öka mobiliteten internationellt inom de fotografiska yrkena.

 • Ett stort tack till alla som under årens lopp har hjälpt Fotoskolan STHLM på olika sätt. Här har vi sammanställt länkar till våra viktigaste samarbetspartners och till andra bra webbplatser som rör fotografi och bildbehandling.

  Samarbetspartners

  Ett stort tack till alla som under årens lopp har hjälpt Fotoskolan STHLM på olika sätt. Här har vi sammanställt länkar till våra viktigaste samarbetspartners och till andra bra webbplatser som rör fotografi och bildbehandling.

Heltidsutbildningar

Toggle module

Viktiga datum

Toggle module

Nästa utbildningsstart för våra yrkeshögskoleutbildningar är hösten 2019. Mer information om ansökan kommer inom kort. 

Rundtur på Fotoskolan STHLM

Toggle module

Nobel Creations 2017

Toggle module