Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:
Agnes Möllerström

Agnes Möllerström

– Jag älskar utbildningen! Jag får verkligen hela paketet här. Jag får till exempel göra en kollektion helt från grunden, med lärare som hela tiden är med, stöttar och hjälper oss att tänka rätt.

Agnes har alltid sytt, allt ifrån att sy egna kläder till att hjälpa kompisar att lägga upp byxor m.m. Även intresset för mode har alltid funnits. Under gymnasiet läste hon vid sidan av skolan Modeillustration på Folkuniversitetet i Malmö.

Efter studenten jobbade Agnes ett år i en modebutik för att få bättre inblick i branschen men också för att börja utforska vad inom mode som lockade henne mest. Året blev lärorikt och ledde så småningom fram till utbildningen på Art College.

Var utbildningen som du förväntade dig?

– Ja, men jag blev nästan lite chockad i början, jag trodde att hade ganska bra koll. Men förstod snabbt att jag hade mycket kvar att lära och redan efter ett halvår så känner jag att jag utvecklats mycket.

Vad vill du göra efter utbildningen?

– Jag vill gärna plugga vidare! Högst upp på listan är definitivt Textilhögskolan i Borås. Exakt vilket program jag vill söka vet jag inte riktigt än men till Borås vill jag i alla fall.

Något du vill säga till de som funderar på att söka till utbildningen?

– Utbildningen ger en jättebra grund att stå på, den är bred och du få lära dig designprocessen men även, materiallära, modeillustration och datorprogram som du har nytta av i arbetet.

Utbildningar

Toggle module

Om modeutbildningen – Alice

Toggle module

Om modeutbildningen – Isabel

Toggle module
Toggle module