Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:
It kurser på Art College Folkuniversitetet Väst

IT och Grafisk design

På Folkuniversitetets Art College kan du gå allt från längre diplomutbildningar i grafisk design och webbdesign till kortare kurser i program som Indesign, Illustrator, Photoshop, Excel och Wordpress.

Du kan lära dig allt från grunderna i Officepaketet till att göra avancerade plaggskisser med vektorgrafik. Varm välkommen vem du än är och vad du än behöver!

 • Våra kurser i Photoshop, InDesign och Illustrator sker i olika tempo, omfattning och kombinationer.

  Layout och bildbehandling

  Våra kurser i Photoshop, InDesign och Illustrator sker i olika tempo, omfattning och kombinationer.

 • Vi erbjuder intensiva samt längre kurser i webbdesign.Vill du snabbt komma igång med din egen professionella hemsida har vi även kurser i Wordpress.

  Webbdesign

  Vi erbjuder intensiva samt längre kurser i webbdesign.Vill du snabbt komma igång med din egen professionella hemsida har vi även kurser i Wordpress.

 • Att kunna hantera Office är numera en efterfrågad allmänkompetens och behövs i fler och fler sammanhang, både på jobbet och i skolan.

  Officepaketet

  Att kunna hantera Office är numera en efterfrågad allmänkompetens och behövs i fler och fler sammanhang, både på jobbet och i skolan.

 • Våra kurser ger dig praktiska och användbara kunskaper oavsett om du nybörjare eller avancerad användare. Vi har kurser i allmän datakunskap såväl som utbildningar som gör dig till expert på ett enskilt dataprogram.

  Övrig datakunskap

  Våra kurser ger dig praktiska och användbara kunskaper oavsett om du nybörjare eller avancerad användare. Vi har kurser i allmän datakunskap såväl som utbildningar som gör dig till expert på ett enskilt dataprogram.

Kurser

Toggle module
Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16 b, Göteborg