Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:
It kurser på Art College Folkuniversitetet Väst

IT

I vårt utbud av IT-kurser finns såväl kortare som längre kurser och utbildningar. En del går dagtid eftersom många kursdeltagare anlitar oss för jobbets räkning. Vi har även helgkurser - de blir billigare och för den som har en egen firma passar kanske detta format bättre.

Passar inte något av alternativen eller om ni är en arbetsgrupp som vill gå som en samlad grupp är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss med en offertförfrågan!

 • Våra kurser i Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Illustrator CS6 sker i olika tempo,omfattning och kombinationer. Vår populära kombinationskurs Digital trycksaksproduktionger dig kunskap om hurPhotoshop, InDesign och Illustrator samarbetar.

  Layout & bildbehandling

  Våra kurser i Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Illustrator CS6 sker i olika tempo,omfattning och kombinationer. Vår populära kombinationskurs Digital trycksaksproduktionger dig kunskap om hurPhotoshop, InDesign och Illustrator samarbetar.

 • Är du fascinerad av design, färg och form? Hos oss får du utveckla ditt intresse! Vi har kvälls-, dag- och helgkurser inom grafisk design.

  Grafisk design

  Är du fascinerad av design, färg och form? Hos oss får du utveckla ditt intresse! Vi har kvälls-, dag- och helgkurser inom grafisk design.

 • Vi erbjuder intensiva samt längre kurser i webbdesign.Vill du snabbt komma igång med din egen professionella hemsida har vi även kurser i Wordpress.

  Webbdesign

  Vi erbjuder intensiva samt längre kurser i webbdesign.Vill du snabbt komma igång med din egen professionella hemsida har vi även kurser i Wordpress.

 • Officepaketet - ditt kontors eller privata mjukvara som ger den snabba integrering och hjälp du ofta behöver när du skapar, bearbetar och hanterar olika sorters dokument, presentationer och filer.
Att kunna hantera Office är numera en efterfrågad allmänkompetens och behövs i fler och fler sammanhang, både på jobbet och i skolan.

  Officepaketet

  Officepaketet - ditt kontors eller privata mjukvara som ger den snabba integrering och hjälp du ofta behöver när du skapar, bearbetar och hanterar olika sorters dokument, presentationer och filer. Att kunna hantera Office är numera en efterfrågad allmänkompetens och behövs i fler och fler sammanhang, både på jobbet och i skolan.

 • Våra kurser ger dig praktiska och användbara kunskaper oavsett om du nybörjare eller avancerad användare. Vi har kurser i allmän datakunskap såväl som utbildningar som gör dig till expert på ett enskilt dataprogram.

  Övrig datakunskap

  Våra kurser ger dig praktiska och användbara kunskaper oavsett om du nybörjare eller avancerad användare. Vi har kurser i allmän datakunskap såväl som utbildningar som gör dig till expert på ett enskilt dataprogram.

Kurser

Toggle module
Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, Göteborg

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module