Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:
Vi har det mesta inom estet!

Det estetiska utbudet är stort!

Vi erbjuder dig kurser inom konst, konsthantverk, mode, IT, foto, design, textil, konsthistoria ochteater - Art College har ett stort utbud av estetiska kurser och rena "verktygskurser" inom det estetiska fältet.

 • IT

  I vårt utbud av IT-kurser finns såväl kortare som längre kurser och utbildningar. En del går dagtid eftersom många kursdeltagare anlitar oss för jobbets räkning. Vi har även helgkurser - de blir billigare och för den som har en egen firma passar kanske detta format bättre.

 • Inredning & design

  Art College har under många år genomfört kurser och utbildningar inom designområdet.

 • Grafisk design

  Är du fascinerad av design, färg och form? Hos oss får du utveckla ditt intresse! Vi har kvälls-, dag- och helgkurser inom grafisk design.

 • Mode & textil

  Art Collegeett brett utbud av kurser inom det textila områdetpå olika nivåer och inriktningar.

 • Foto & film

  Vill du lära dig ta bättre bilder eller fördjupa dina kunskaper? På Art College hittar du kurser för hela din fotografiska utveckling. Allt från traditionellt fotografi i kursen Digital fotografering, grundkurs och fortsättningskurs till mer specialinriktade fortsättningskurser. Vi har fotokurser under både dagtid, kvällstid och helger.

 • Konst

  Folkuniversitetet Art College har flera ateljéer och en välutrustad skulpturverkstad där vi erbjuder kurser i bland annat måleri, teckning och skulptur. Vi har även en längre konstutbildning, Konstlinjenför dig som vill lägga ner mer tid på ditt intresse eller behöver förbereda dig för att söka vidare.

 • Konsthistoria

  Våra föreläsningsserier leder ofta vidare till fördjupningar som gruppen arbetar fram i samråd med föreläsaren. Folkuniversitetet erbjuder en mängd föreläsningar i olika ämnen varje termin.

 • Keramik

  Våra kurser i keramik är mycket populära och blir oftast snabbt fullbokade. Vi har en välutrustad verkstad, fyra keramikugnar som går i ett och alla våra deltagare har tillgång till en egen drejskiva.

 • Silversmide

  I vår välutrustade silversmidesverkstad erbjuder vi kurser i silversmide, silverlera och fördjupningskurser i bland annat gjutning och steninfattning.

 • Sång & Musik

  Sång och musik på Art College är för dig som vill utvecklsa dina färdighet i sång, körsång, akustisk gitarr, musikskapande etc.

 • Teater

  Våra duktiga och erfarna teaterpedagoger håller kurser för både barn och vuxna. Vi har också fortsättningskurser med fokus påuppspel. Alla våra kurser hållspå en fullt utrustad teater.

 • För barn och ungdomar!

  Art College arbetar ständigt med att bredda sin verksamhet och att erbjuda mer inriktade kurser. Barn och ungdomskurser som på egen hand vill gå på teaterkurs eller andra roliga kurser efter skolan eller på skollov.

Kurser

Toggle module
Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, Göteborg

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module