Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Malin i sömnadsateljén

Malin i sömnadsateljén

Malin Delin läser den 1-åriga utbildningen "Modedesign".

Hej Malin! Hur trivs du på utbildningen Mode och design? Går det bra?

Just nu är det väldigt intressant. Vi började terminen med ett par mindre projekt där vi skapade grundmallar utifrån våra personliga mått. På det sättet kan vi prova de kläder vi skapar. Nu skall vi precis sätta samman vår första riktiga minikollektion med 5 stycken plagg.

Tidigare så har jag läst ett år på modeskola i London, men det är först nu som jag får större frihet att prova mig fram med olika typer av material och praktiskt arbete.

En positiv sak med den här utbildningen är att jag får hjälp att sätta samman en portfolio så att jag kan ansöka med riktigt bra arbetsprover om jag vill läsa vidare. Min förhoppning är att jag kan läsa vidare på Borås Textilhögskola eller på Beckmans. Därefter så skulle jag kunna tänka mig att arbeta som egen företagare. Jag tycker om att arbeta självständigt och prova mig fram efter eget huvud.

Trivs du bra på Art College?

Jag trivs jättebra och är väldigt positivt överraskad. Det är bra lokaler och en bra utbildning. Jag tycker om när det blir lite mera intimt och personligt. Vi är mindre än 10 stycken elever i klassen så vi får väldigt bra hjälp av våra lärare.

Våra utbildningar