Du är här:
Animationsakademiens 20-årsfest

Nu ska vi fira!

Nu har det gått 20 år sedan vår animationssskola startade, 1998. Då hette skolan Diagonalakademin och låg på Gotland, nu heter den Animationsakademien och ligger vid Telefonplan i Stockholm.

Här har det producerats ett stort antal intressanta, roliga, knäppa och vackra animerade filmer under åren, många svenska animatörer har startat sin karriär här, och fler blir det!

Det måste firas! Vi har fest på Restaurang Landets övervåning, med barmingel, filmvisning av nya och gamla studentfilmer och livemusik.

Kl. 21.30 spelar bandet Unknown, med bandmedlemmarna Filip, Oscar och Gustav ur ÅK2. Det får ni inte missa!

Restaurang Landet, LM Ericsons väg 27, T-bana Telefonplan
Fri entré. Ta gärna med en vän!

Välkommen!

Illustration: Wilma Harju