Du är här:

• Vår utställning 2018

Animationssakademiens studerande visar påbörjade projekt, animationer, avgångsfilmer och trailers på uppdrag av förlaget Natur och Kultur samt REX Filmfestival, gjorda under läsåret 17/18 av studerande från utbildningen Animation och exprimentfilm årskurs 1 och 2.

• Avslutningsvisning 2018

Animationsakademiens studerande visar sina slutproduktioner efter två års studier. Fredagen den 1 juni kl. 17 och 19 på Biocafé Tellus, Vattenledningsvägen 46, T-bana Midsommarkransen. Välkommen!

• Avslutningsvisning 2017

Animation och experimentfilm har sin avslutningsvisning den 2 juni på Biograf Tellus, Vattenledningsvägen 46, T-bana Midsommarkransen. Första visning är kl.17:00 och den andra är kl.19:00.

• Öppet Hus 11 april kl.16-19

Du som gillar animerad film, kom och mingla med oss på Animationsakademien!

• Vår utställning 2017

Animationsakademien gästspelar på Kungstensgatan 45 i Stockholm, torsdagen den 31/5 kl.16:00-19:00. På Vår utställning visar avgångseleverna på fem konst- och kulturutbildningar upp sina arbeten.

• Animationsakademiens 20-årsfest

Nu har det gått 20 år sedan vår animationssskola startade, 1998. Då hette skolan Diagonalakademin och låg på Gotland, nu heter den Animationsakademien och ligger vid Telefonplan i Stockholm.

• REX Animation Film Festival

I höst har vi ett unikt samarbete tillsammans med REX Animationsfestival. Studenter från Animationsakademien har skapat trailers, som ska visas inför varje programpunkt. Festivalen pågår 11-15 oktober.

• Besök oss på Telefonplan

Om du är nyfiken på våra utbildningar så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

Viktiga datum och tider

Utbildningen pågår: HT19-VT21