Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Preparanden 2018-2019

Preparanden 2018-2019

Preparanden - för dig som är 13-16 år och siktar högt! Målinriktad träning medfokus på jazz och balett.

Preparanden - för dig som är 13-16 år och siktar högt! Målinriktad träning med fokus på jazz och balett

Preparanden är en danslinje efter skoltid för dig som är i åldern 13-16 år som älskar att dansa! Du känner dig redo för fördjupning och repetativt arbete. Du har energi, fokus och engagemang! 

Träningen är målinriktad och fokuserad på balett och jazz och är upplagd så att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas i respektive ämne. Du måste även träna minst en annan dansklass per vecka som du väljer ur vårt öppna kursutbud. Den väljer du själv eller i samråd med dina lärare. 

Preparanden deltar på Balettakademiens egna föreställningar, men även andra uppträdanden kan förekomma. 

Från och med hösten 2018 kommer preparanden att förändras. Intresset för preparanden har vuxit stort varför vi har valt att strukturera om. Vi kommer att ha endast en preparanden-grupp som kommer att gälla för ett år i taget med nytt intag varje år. Detta för att kunna möta upp och tillgodose varje elevs förutsättningar, intresse och mål på bästa sätt. Det är viktigt att både den som utvecklas snabbt och den som behöver mer tid hamnar rätt. Vi försöker också skala bort känslan av att det är finare eller bättre att gå preparanden och BAUD. Vi vill och strävar efter att alla våra klasser ska vara roliga och lärorika att gå. Vi försöker även så långt det är möjligt se till att oavsett var man dansar så ska man utvecklas fint och få möjlighet att vara med på föreställningar och event. Vi lämnar gärna tips och råd på vilka klasser som skulle vara mest lämpliga beroende på vilket mål man har. 

Anmälan till Preparanden sker via intresseanmälan. Hör av dig till oss om Preparanden intresserar dig. Mail: baumea@folkuniversitetet.se

Pris: 3995 kr per termin. I priset ingår ett VIP-kort, så att du har möjlighet att komplettera din träning med valfria kurser ur vårt öppna kursutbud.

Preparandenkväll  (0)

Tyvärr finns det inga kurser just nu. Kontakta oss om du vill göra en intresseanmälan.

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module