Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny

K-pop Workshop

Dansa hos oss under höstlovsveckan. Kom och var med på en rolig dansworkshop med inriktning på fenomenet K-pop. Medryckande popmusik, grymma dansmoves, häftiga outfits och härliga scenografier har gjort stilen känd globalt. Här är meningen att du ska få ha kul!

Innehåll

Under den här häftiga workshopen i dans får du lära dig grymma steg och koreografi till k-poplåtarna Fever (Gfriend) och eventuellt Boom (NCT Dream). Koreografierna har catchy steg och bjuder alltid på en show. Det här är för dig som älskar k-pop eller för dig som bara vill prova någonting nytt och få dansa under höstlovsveckan, när de flesta av våra ordinarie kurser har uppehåll.

K-pop (koreansk pop) har tagit världen med storm och sprider sig fort inom både musik- och dansvärlden. Det är en musikgenre med ursprung i Sydkorea. Stilen blev populärt globalt under början av 2010-talet tack vare spridningen via sociala medier och världskända grupper som BTS och Blackpink. Genren innehåller alltid häftiga koreografier som matchar känslan i låten. Fansen älskar att få lära sig koreografierna K-popgrupperna visar upp i sina videor och detta har blivit en stor del av genren.

Kursupplägg

Det här är en endagskurs.

Vi kommer gå igenom koreografi som du ska få lära dig. Vi fokuserar på pre-chorus + chorus. Vi övar och kör igenom koreografin ett par gånger tillsammans och sedan visa vi upp den för varandra i mindre grupper. Mot slutet kanske vi hinner med lite random dance play.

Målgrupp

Denna workshop riktar sig till ungdomar från 13 år och uppåt.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs.

Material

Låt dig gärna inspireras inför workshopen genom att bekanta dig med K-popen. Kolla till exempel upp grupper som BTS på Youtube för att få en känsla för stilen.

Kursledare

Josefin och Elin har tillsammans nördat ner sig ordentligt i K-pop och älskar att använda musiken för att skapa dans både att visa upp och lära ut. De ser fram emot att få visa och lära ut vad de tycker är mest fantastiskt med koreografierna inom K-pop.

Kursledare

Elin Bruzell Ekström

Kursledare

Josefin Johansson

Kontaktinformation:

Kundtjänst i Linköping


Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Boka nu!

Toggle module
Plats: S:t Larsgatan 44, 58223 LINKÖPING
Startdatum: 3 nov 2019
Slutdatum: 3 nov 2019
Antal veckor: 1
Tid: Sö 11:00-12:30
Studietimmar: 2
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 1036919
Platser kvar: Fåtal
Pris: 100kr