Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Intervju med Magnus Fyrberg

”Balettakademien har gett mig förutsättningarna att växa som människa och som musikalartist.”

Marcus Fyrberg går direkt från scenisk utbildning till sceniska jobberbjudande. Han kommer under nästa år jobba för bland annat Norrköpings symfoniorkester, kulturskolan i Norrköping, Kultur och fritidskontoret och på dansskolor runt om i Norrköping.

"Allting började med att jag gjorde audition till Balettakademiens musikallinje en solig dag i maj. Jag har gjort mängder av audition, men jag har aldrig tidigare upplevt det jag upplevde den helgen. Jag kände redan då att det här var rätt. Det var här jag skulle spendera mina dagar de kommande året. När beskedet kom var lyckan total och jag visste att det skulle krävas mycket för att hänga med i tempot som kom att krävas.

Att idag kunna stå på andra sidan utbildningen och se tillbaka på allting som jag har lärt mig är helt overkligt. Det ständiga suget efter att få sjunga mer, det ständiga suget efter att få skapa och den ständiga träningsverken har varit ett faktum.

Jag var lite orolig i början att det skulle vara lite för lite med en 50% utbildning. Men att repa med lärare förmiddag, stanna och repa själv eftermiddag och fria danskurser på kvällen resulterar snarare i 200% än 50... Balettakademien har gett mig förutsättningarna att växa både som människa och som musikalartist.

Gruppen har utvecklats något enormt tack vare att varje individ har fått det utrymme som behövts. Jag kommer nu att koreografera, regissera, skapa och uppträda på heltid, något jag aldrig hade kunnat göra om det inte vorit för den här utbildningen."

Ta steget till högsta nivå!

Toggle module

Kursprogram

Toggle module

Ta igen missade lektioner

Toggle module

Har du missat en eller flera av dina dansklasser?

From fjärde kursveckan lägger vi upp ta igen-schemat här. Du finner det även i pappersformat i Balettakademiens reception.

Ta igen-shema ht19

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress
 

Följ oss!

Toggle module