Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Intervju med Katrin Östlund

"Året på Musikallinjen har varit lärorikt, inspirerande och utvecklande!"

Vi har haft fantastiska lärare som alla är, eller varit, verksamma inom sång, dans och teater. Lärarna har gett oss väldigt bra individuell coaching vilket gör att jag har utvecklats mycket.

Skolan i sig är också jättemysig, man längtar efter att komma tillbaka på kvällarna för att dansa på kvällsklasserna. Halvtidsupplägget är toppen, då man hinner med att jobba och utbudet av extraklasser gör att det finns många timmar att fylla sin utbildning med efter eget behov och önskan. Och jag kommer verkligen att fortsätta med att ta klasser efter att jag tagit examen.

Jag jobbar som dansare och magiassistent åt magikern Julien Dauphin sedan i höstas, parallellt med utbildningen. Vi gör många stora företagsevent och olika gig både i Stockholm och Göteborg. I sommar kommer jag att fortsätta och medverka i 28 föreställningar på Gotland.

Det här är en utbildning jag verkligen rekommenderar om du har drömmen om att jobba med artisteri och vill ta dig till nästa nivå!

Bilden är tagen på ett stort evenemang i Solidaritet Arena i höstas.

 

Ta steget till högsta nivå!

Toggle module

Kursprogram

Toggle module

Ta igen missade lektioner

Toggle module

Har du missat en eller flera av dina dansklasser?

From fjärde kursveckan lägger vi upp ta igen-schemat här. Du finner det även i pappersformat i Balettakademiens reception.

Ta igen-shema ht19

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress
 

Följ oss!

Toggle module