Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Intervju med Zain Odelstål

Intervju med Zain Odelstål

Zain Odelstål gick ut Yrkesdansarutbildningen för snart tio år sedan. Idag jobbar han som professionell dansare, koreograf och musikalartist och har bland annat jobbat mycket med Melodifestivalen. Senast var han koreografen bakom Robin Bengtssons nummer ” I Can't Go on”, som tog hem priset för bästa koreografi!

Hur var det att gå på Balettakademien?
− Att gå på Balettakademien var utmanande både på det fysiska och psykiska planet, men är även en av dom mest utvecklande och intressanta resorna jag har gjort i mitt liv. För mig var valet att gå på Balettakademien inte ett val av utbildning utan ett val av livsstil, jag valde att bli dansare och därifrån fanns det bara en väg och det var UPP!

Vad gör du idag?
− Idag jobbar jag som professionell dansare, koreograf och musikalartist. Jag har både dansat med och koreograferat många av Sveriges artister till Melodifestivalen, Wallmans, Rhapsody in Rock med mera. Jag har även medverkat i musikaler som Romeo & Julia, Evita och i höst blir det Spök på cirkus. 

Vad är det viktigaste du tagit med dig från Balettakademien?
− Det viktigaste jag har tagit med mig från utbildningen är inte bara teknik, disciplin och danskunskap utan också mental och fysisk styrka för att jobba i en väldigt krävande men fantastisk värld.

Ta steget till högsta nivå!

Toggle module

Kursprogram

Toggle module

Ta igen missade lektioner

Toggle module

Har du missat en eller flera av dina dansklasser?

From fjärde kursveckan lägger vi upp ta igen-schemat här. Du finner det även i pappersformat i Balettakademiens reception.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress
 

Följ oss!

Toggle module