Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Intervju med Adrienne Åberg

”Stora drömmar och små delmål”

Adrienne Åbjörn är frilansande koreograf och undervisar i jazz på Balettakademien. Att få vara bland människor som också älskar dans ger henne energi och lust att dansa. Just nu är hon i Estland och koreograferar Phantom of the Opera. En utmaning som känns både pirrigt och givande.

Hur började du med dans?
− Från det att jag gick på min första dansklass som barn visste jag vad jag skulle hålla på med i livet. När jag tittar i gamla Mina Vänner-böcker, där man skulle fylla i vad man ville bli som vuxen så har jag skrivit polis, dansare och koreograf. Nu är jag tacksam varje dag för att jag får hålla på med min passion i livet.

Vad är det bästa med att undervisa i dans?
− Att vara kreativ och få vara bland människor som har samma passion som jag. Att få coacha, pusha, sprida värme och energi till mina elever. Att få se utvecklingen, glädjen och energin det ger eleverna.

Har du några tips till den som vill bli professionell dansare?
− Att aldrig ge upp! Var intresserad av dans både som konstform och träning. Var öppen för flera stilar och pedagoger. Det finns något i allt som hjälper dig mot ditt mål. Ha stora drömmar och många små delmål.

Vad är det som inspirerar dig till att dansa?
− Livet!

Ta steget till högsta nivå!

Toggle module

Kursprogram

Toggle module

Ta igen missade lektioner

Toggle module

Har du missat en eller flera av dina dansklasser?

From fjärde kursveckan lägger vi upp ta igen-schemat här. Du finner det även i pappersformat i Balettakademiens reception.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress
 

Följ oss!

Toggle module