Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Malin Brandeby på Balettakademien Göteborg

Malin Brandeby

Malin Brandeby är skolchef för Balettakademien Göteborg.

Titel: Skolchef
E-post: malin.brandeby@folkuniversitetet.se

Malin Brandeby är skolchef för Balettakademien Göteborg sedan 2012.

Malin är utbildad på Stora teaterns Balettelevskola, Balettakademiens Musikalinje, Danshögskolan, Högskolan i Skövde och IHM Business School och har gedigen och mångårig erfarenhet som musikalartist, dansare, pedagog och projektledare för stora sceniska event.

Som musikalartist och dansare har Malin gjort roller i uppsättningar som Sunset Boulevard, Trollflöjten, Mary Poppins, My Fair Lady, Jultrad-i-ton, Maratondansen, Grease, Fame-the Musical, Junker Nils av Eka och En förtrollad aftonGöteborgsoperan, Slagthuset i Malmö, Länsteatern i Skaraborg och Oscarsteatern mm.
Malin har kontinuerligt undervisat på bl.a. Daglig träning/DCV samt i musikalteater och jazz på både Balettakademien, Performing Arts School och som regissör och koreograf på Högskolan för Scen och Musik.
Under åren 2006-2009 var Malin engagerad som Dans- och teaterproducent på Vara Konserthus.
2010-2012 var Malin engagerad av Volvo Cars Public and Guvernement Affairs som Senior Project Manager för globala ledningsgruppsevenemang i USA och Europa.
Som projektledare inom Stage Direction AB har Malin arbetat med innehåll och koncept för stora invigningar av t.ex. Gamla Ullevi, Götatunneln, Partille Cup, Vänersborgs Arena, Ostindiefararen Götheborg och Yrkes-SM. 

Kontaktinformation:
Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Personal

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Gamlestadvägen 14, 415 02 Göteborg
031-10 65 00