Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

2011/2012

 • "Hörs man inte, finns man inte"

  Danslinjen åk 2 framför "Hörs man inte syns man inte" den 27 april för att fira den internationella Dansens dag (som egentligen infaller den 29:e). Vi öppnar också samma dag en utställning av Mikael Ekström, Helena Knuuti och Christer Lindblad, som fototgraferat under våra föreställningar i ett par års tid.Välkomna!

 • Danslinjen på Göteborgs Konstmuseum den 14 december

  Danslinjen åk 2 gjorde en installation på Göteborgs Konstmuseum den 14:e december 2015, "Olika omständigheter, samma verklighet".

 • bein

  En föreställning om olika slags kamper vi för; dels med oss själva och delvis med det samhälle vi växer upp i och är gjorda för att bli en del av.

 • Genom eld

  "Genom eld- en midsommarnattsdröm" är Musikallinjen åk 2s körprojekt.

 • HAIR

  "Aquarius, Let the sunshine in, I got life..."Laddad med kärlek, glädje, uppror, musik och sinnesutvidgande substanser landar den klassiska rockmusikalen HAIR på Balettakademiens Teater i mars 2012.45 år efter premiären lever vi fortfarande i "the dawning of the age of Aquarius"; Vattumannens gryende tidsålder då kärlek, fred och rättvisa ska råda på vår planet. Eller...?

 • Lön för mödan

  Ja, lön för mödan? Om just det där drömyrket, om hur stor livets ingångslön är, vem som får betala priset och om vilken låt som fick dig att börja dansa...Vi vet vilka våra låtar är och vi ska spela dem för dig.

 • Happy End-Für Alle

  En spännande, vid resa med Kurt Weills musik från 20- talets Berlin fram till 40- talets Broadway. Med hjälp av en salig blandning av sånger från Weills brokiga liv ställer vi frågan: "Vad är en människas liv värt?"

Föreställningar

Toggle module