Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Svenska B1 Konversation lördag

Svenska B1 Konversation lördag

En kurs i svenska på en mellannivå för dig som vill fokusera på muntlig kommunikation och att lära dig mer om svensk kultur.

Förkunskaper

Du bör ha grunderna i svenska språket och kunna prata någorlunda självständigt, dvs ha gjort färdigt hela A2-nivån. Gör gärna ett inplaceringstest innan du bokar dig på kursen.

.

Kursinnehåll

Undervisningen sker på svenska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Gruppstorlek: max 12 deltagare.

Kurslitteratur

Vi använder inte någon kursbok i denna kurs, utan tidningsartiklar och annat material som läraren tar fram under kursens gång, utifrån gruppens intresse av olika ämnen. Hemarbete mellan kurstillfällena blir texter du läser så du är förberedd och kan prata om olika ämnen på lektionerna.

Lärare

Din lärare har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Fortsättning

Vill du gå en fortsättningskurs direkt efter den här kursen, kan du ta B1 Konversation i ytterligare sex veckor eller gå en allmän kurs två kvällar i veckan på en nivå som passar dig.

Länkar

Kursledare

Martin Fridlizius

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG
Kursstart
25 jan 2020
Slutdatum
29 feb 2020
Antal veckor
6 veckor
Tid kvar till startdatum:
64 dagar
Tider
Lö 11:00 - 13:15
Studietimmar
18
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
6 st
Arr nr.
1045410
Platser kvar
Ja
Pris
1 975 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!