Svenska A2, fem gånger/vecka extraintensiv

Ta chansen att studera svenska under två intensiva och roliga veckor i centrala Stockholm! På våra extraintensiva kurser i svenska håller vi ett högt tempo och har kommunikation i fokus.Kursen passar dig med studievana. Undervisning 09.00-11.15 och 12.15-14.30. Don’t miss the opportunity to study Swedish for two intensive, fun-packed weeks in central Stockholm. Our intensive Swedish courses are taught at a fast pace with the main focus being on communication. The lessons run from 09:00 –14.30 with an hour break for lunch. We advise that you have previous experience of studying at a high-tempo before enrolling on one of our intensive courses. Please click on the link "Course plan" below for additional information in English.

Kursens mål

Målet är att du ska kunna göra dig förstådd, och förstå andra, i olika vardagssituationer.

Innehåll

På kursen får du bland annat prata om arbetsliv, utbildning och boende i både dåtid, nutid och framtid. Vi övar mycket naturligt uttal. Du får läsa dialoger och kortare texter och öva att förstå talad svenska. Du bygger på de grammatiska grunderna och arbetar med bland annat ordföljd, tempus, komparation, pronomen och prepositioner. Klicka på länken nedan för en mer detaljerad beskrivning av innehållet.

A1 (ca 60 studietimmar) eller motsvarande kunskaper.

Arbetssätt

• Vi arbetar med alla språkfärdigheter – men fokus ligger på muntlig kommunikation.
  • Undervisningen sker på svenska.
  • Du deltar aktivt på lektionerna och övningar i par och små grupper är en viktig del av undervisningen.
  • Du behöver lägga ner ett par timmar på hemarbete inför varje lektion
  • Vi har max 16 deltagare i grupperna

Rekommenderad fortsättningskurs

Efter nivå A2 bör du fortsätta på B1.

Kurslitteratur

Rivstart A1 + A2 Textbok och övningsbok (2a upplagan/ 2nd Edition) kapitel 11-20 (P Levy Scherrer, K Lindemalm, Natur och Kultur 2014). Facit och webbövningar till boken finns på www.nok.se/rivstart. Kurslitteratur ingår inte i avgiften.

Meddelas vid kursstart

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
9 dec 2019
Slutdatum
20 dec 2019
Antal veckor
2 veckor
Tid kvar till startdatum:
27 dagar
Må 09:00 - 14:30
Ti 09:00 - 14:30
On 09:00 - 14:30
To 09:00 - 14:30
Fr 09:00 - 14:30
(En studietimme är 45 minuter)
10 st
5 575 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners