Swedish A1 beginners part 1

Learn Swedish so that you can participate in common everyday situations. We focus on communicative skills and you actively participate during lessons, using Swedish from the start.

About the course

The course, part 1 out of 2 is for beginners who do not know any Swedish. You gain basic a knowledge of Swedish so that you can be understood and understand others in simple everyday situations. The course is fast paced and suitable for those who want to learn Swedish quickly.

Our experienced trainers are Swedish native speakers. The trainers vary the teaching and create a pleasant and supportive environment in the classroom.

Course Content

During the course, we work with conversation, pronunciation and understanding. You take the first steps in reading and writing Swedish. You also get an insight into Swedish culture and Swedish society.

Examples of course content:
  • Greetings and small talk
  • Words and sentences so that you can describe yourself, your family and your work
  • Everyday situations: in store or in a restaurant/café
  • Alphabet and numbers
  • Weekdays and months
  • Directions
  • Introduction to Swedish grammar

Course literature

Our course book, Rivstart A1+A2, is up-to-date and also has digital material. In this course we work through chapters 1-5. Buy your books HERE and collect them at the first lesson. If you prefer to be invoiced you can buy the books at Folkuniversitetet.

When will the course start?

The Start Date is preliminary. Courses start with at least 8 participants.

Information in Swedish

Om kursen

Kursen är för dig som inte kan någon svenska. Du får grundläggande kunskaper i svenska så att du kan göra dig förstådd i vardagliga situationer. Kursen håller ett högt tempo och passar för dig som vill lära dig svenska fort.

Våra erfarna ledare har svenska som sitt modersmål. Ledarna varierar undervisningen och skapar en lugn och trevlig atmosfär i klassrummet.

Kursinnehåll

På kursen jobbar vi med konversation, uttal och hörförståelse. Du tar de första stegen i att läsa och skriva på svenska. Du får också en inblick i den svenska kulturen och det svenska samhället.

Delar av kursinnehållet:

• Hälsningsfraser och småprat
  • Ord och meningar så att du kan beskriva dig själv, din familj och ditt arbete
  • Vardagsinköp: i affär eller på restaurang/kafé
  • Alfabetet och räkneord
  • Veckodagar och månader
  • Vägbeskrivningar
  • Introduktion till svensk grammatik

Kurslitteratur

Vår kurslitteratur, Rivstart A1+A2, är uppdaterad och aktuell och har även digitalt material. I denna kurs arbetar du genom med kapitel 1-5. Köp dina böcker HÄR and collect them at the first lesson. If you prefer to be invoiced you can buy the books at Folkuniversitetet.

.

När startar kursen?

Kursen startar vid minst 8 deltagare.

Kursverksamheten i Malmö
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
24 jan 2020
Slutdatum
3 apr 2020
Antal veckor
11 veckor
Tid kvar till startdatum:
73 dagar
Fr 08:00 - 10:00
(En studietimme är 45 minuter)
11 st
2 995 kr

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se