Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Affärsspanska i Valencia

Affärsspanska i Valencia

Den här kursen riktar sig till studerande och yrkesaktiva med förkunskaper i spanska, som är intresserade av affärsverksamhet i spansktalande länder.

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar gruppundervisning i allmän spanska med lektioner i små grupper i affärsspanska. I allmän spanska får du lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk. Affärsspanskan ägnas åt det specifika språkbruk och struktur som används i affärsvärlden.

  • 25 + 5 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp i allmän spanska
  • Max 6 deltagare per grupp i affärsspanska
  • Kurslängd 1 till 6 veckor
  • Minimum nivå B1
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

1 vecka: 3 500 kr
2 veckor: 5 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.30 - 14.30 eller 13.30 - 18.30 (med reservation för ändringar)

Kursstarter

2020: Valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum: 6/1, 19/3, 10/4, 13/4, 1/5, 8/12. Lektioner som skulle ha hållits på helgdagen ersätts av en organiserad utflykt. Skolan är stängd 19/12 2020 - 3/1 2021.

Skolan

Españolé International House Valencia ligger centralt i stadsdelen ’El Carmen’ i Valencias gamla stadskärna och inryms i det historiska palatset ”Palacio de los Fernández de Córdova”, alldeles nära katedralen. Den består av 28 modernt utrustade, ljusa och luftiga klassrum med luftkonditionering. Här finns också ett kafé, en stor terrass och två andra uteplatser. I området finns ett stort utbud av restauranger, barer och olika affärer. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. De genomgår regelbundet kurser för att hålla sig uppdaterade med nya undervisningsmetoder och kursmaterial. De ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Fokus ligger på kommunikation, tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse och skrift. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. Målsättningen är att deltagarna genast ska kunna omsätta i praktiken vad man har lärt sig under lektionerna. Eftersom grupperna är små kan lektionerna anpassas efter deltagarnas behov.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
50
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
10 st
Arr nr.
104559
Platser kvar
Ja
Pris
5 900 kr