Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Affärsspanska i Barcelona

Affärsspanska i Barcelona

Den här kursen vänder sig till dig som behöver spanska i ditt arbete och kombinerar gruppundervisning i allmän spanska individuell undervisning.

Kursbeskrivning

På förmiddagar läser du spanska på din nivå. Tonvikten ligger på kommunikation. Lektionerna fokuserar främst på deltagarnas praktiska färdigheter att tala och förstå spanska, men man går även igenom språkets alla andra beståndsdelar, såsom grammatik, ordförråd, läsförståelse och skrivövningar. På eftermiddagar väljer du 5 (BAF25) eller 10 (BAF30) individuella lektioner, där målsättningen är att höja din kompetens i arbetsrelaterade situationer. Lektionerna utformas helt efter egna önskemål och behov.

  • 20 + 5 eller 10 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Minimum nivå B1
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

BAF25, 1 vecka: 5 200 kr
BAF25, 2 veckor: 10 000 kr
BAF30, 1 vecka: 7 500 kr
BAF30, 2 veckor: 14 600 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

BAF25: Måndag till fredag 9.30-15.00
BAF30: Måndag till fredag 9.30-16.00

Skolan

International House Barcelona grundades 1972 och är en av Spaniens äldsta språkskolor. Den ligger centralt nära Plaza Cataluña och La Rambla. Skolan inryms i en typisk spansk, triangelformad byggnad från slutet av 1800-talet och består av 40 luftkonditionerade klassrum, bibliotek, studierum och datarum med tillgång till wifi. I byggnaden finns också ett café med terrass, där du kan äta lunch eller fika.

Undervisningen

Alla lärare är universitetsutbildade och har spanska som modersmål. De genomgår fortlöpande yrkesutbildning för att finslipa undervisningsteknik och metodik. Tonvikten ligger på kommunikation och talövningar så att man ska kunna använda spanskan i praktiken, utan att för den skull ge avkall på de andra inlärningsområdena, grammatik, vokabulär, läs- och hörförståelse samt skrivövningar. IH Barcelona är också ett centrum för lärarträning.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
50
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
10 st
Arr nr.
104556
Platser kvar
Ja
Pris
10 000 kr