Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Ryska - enskild undervisning Nyhet

Ryska - enskild undervisning Nyhet

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Varför läsa enskilt?

Många väljer individuell undervisning när de står inför nya arbetsuppgifter eller har svårt att studera regelbundet på fasta tider.

Upplägg

Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha och hur ofta. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är en privat kund. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna på just de områden du behöver, för att förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.

Innehåll

Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och dina behov.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om sedvänjor, normer och kultur.

Bra att veta om kursen

Kursen omfattar 10 studietimmar á 45 minuter. Det finns givetvis möjlighet att köpa ytterligare lektioner om man så önskar. Kurslitteraturen ingår inte i priset för kursen. Information om var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året. Är ni en liten grupp och vill ha mer information om kursen är ni välkomna att kontakta oss.

Kursledare

Anastasiia Botvinko Anastasiia är en ung, kreativ lärare vars passion är att lära ut. Hon talar fyra olika språk och är driven att dela med sig av sin kunskap. Läs mer om Anastasiia Botvinko

Har du frågor?

Kontakta
Sanna Krizmanic
sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Studietimmar
10
(En studietimme är 45 minuter)
Arr nr.
1019140
Platser kvar
Ja
Pris
5 500 kr

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Namn
Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.vaxjo@folkuniversitetet.se
Tel: 0470-144 20