Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Ryska på distans A2-C1

Ryska på distans A2-C1

Detta är en heldistansutbildning i ryska med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet. Nästa start för denna kurs blir oktober 2019.

Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Våra språkkurser är indelade enligt Europarådets referensram för språk. Där vi har distanskurser för nivåerna A2-C1

Kursinnehåll
Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg
Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får deltagaren en uppgift med text, ev. en ljudfil, gloslista och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post. Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress - gärna bredband men även en modemuppkoppling kan fungera. Övningsuppgiften är gjord i word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör övningen i word och skickar den sedan åter till läraren.

Bra att veta om kursen
Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs.

Kontaktinformation
Vid frågor eller ytterligare infromation kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se.
Nästa kursstart blir i början av september 2019.

Länkar

Kursledare

Volha Coppin

Har du frågor?

Kontakta
Katarina Andersson
katarina.a@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
28 okt 2019
Antal veckor
12 veckor
Arr nr.
982366
Platser kvar
Ja
Pris
2 075 kr