Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Allmän + individuell italienska i Rom

Allmän + individuell italienska i Rom

Ett effektivt sätt att intensivträna sin italienska är att kombinera gruppundervisningen med individuell undervisning.

Kursbeskrivning

Gruppundervisningen är inriktad på att utveckla din kommunikativa förmåga genom olika övningar, grupparbeten och framföranden. Utbildningsmaterialet bygger på aktuella händelser som diskuteras och presenteras i gruppen. Innehållet i den individuella undervisningen styr du helt och hållet själv utifrån dina behov och önskemål. Kanske behöver du träna extra på grammatiken eller kan studierna vara helt arbetsrelaterade eller inriktade mot ett privat intresseområde.

  • 20 grupplektioner + 10 individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter (50 minuter för de individuella lektionerna)
  • Max 12 deltagare per grupp (språklektioner)
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial tillkommer, ca 18 €

Kursavgift

1 vecka: 8 200 kr
2 veckor: 14 600 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.20 (grupp) + 13.30 - 15.10 (individuell) eller 10.30 - 12.10 (individuell) + 13.30 - 16.50 (grupp)

Skolan

Dilit International House ligger i centrala Rom på promenadavstånd från centralstationen, Stazione Termini. Skolan grundades 1974 och har lång erfarenhet av att undervisa i italienska som främmande språk och har under sina 40 år som språkinstitut undervisat människor från hela världen. Den är auktoriserad av det italienska utbildningsministeriet och är medlem av EAQUALS (European Association for Quality Language Services). Skolbyggnaden har fem våningar med 10 klassrum. I närheten finns också två annex med sammanlagt 15 klassrum till. I huvudbyggnaden finns fri tillgång till språklaboratorium, datorer och wifi samt takterrass och ett café där man köpa lunch eller bara fika. Förutom språkundervisningen arrangeras varje vecka ett program med fritidsaktiviteter. Här finns seminarier, utflykter och mycket annat att välja på. De flesta aktiviteterna är gratis, dock inte middagar, speciella utflykter och konserter.

Undervisning

Alla lärare har italienska som modersmål och är universitetsutbildade i att undervisa i italienska som främmande språk. Dilit var ett av de första språkinstituten i Italien att utveckla en kommunikativ metodik i sin undervisning och våra kursdeltagare utvecklar inte bara sina språkkunskaper utan lär också mer om det moderna Italien av idag. Man använder dagsaktuellt material i undervisningen och metoden bygger på aktivt deltagande i gruppen, man använder t.ex. ofta grupparbeten och dramatiseringar för att utveckla kommunikationsförmågan.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
1 veckor
Studietimmar
30
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
5 st
Arr nr.
105561
Platser kvar
Ja
Pris
8 200 kr