Allmän + individuell undervisning i Florens

Den här kursen kombinerar gruppundervisning med privatlektioner, vilket är ett effektivt sätt att förbättra sina språkkunskaper i italienska, oavsett förkunskaper och inriktning.

Kursbeskrivning

Behöver du snabbt få upp förmågan att uttrycka dig på italienska? Den här kursen består av 20 lektioner per vecka i grupp och 5 lektioner individuell undervisning per vecka. Gruppundervisningen är främst inriktad på tal- och hörförståelse för att snabbt öka din kommunikationsförmåga, men även skriftliga uppgifter ingår. De individuella lektionerna skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål.

• 20 grupplektioner per vecka
  • 5 individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår ej
  • Behovsanalys görs i förväg

1 vecka: 5 400 kr
2 veckor: 8 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.10 - 12.50 eller 14.10 - 17.50 + individuella lektioner

Skolan

Skolan, Centro Fiorenza, grundades 1982 och inryms i ett 1600-tals "palazzo" med utsikt över Arno och Ponte Vecchio. Den är liten och mycket personlig med sina 10 klassrum, alla med luftkonditionering. Här råder en informell och hjärtlig stämning och personalen tar väl hand om varje deltagare. Skolan har fritt wifi och ett datarum där man antingen kan låna någon av de fasta datorerna eller använda sin egen laptop. Skolan anordnar också olika aktiviteter och fördjupningskurser som du kan delta i på eftermiddagar och kvällar. Du kan till exempel välja att lära dig laga italiensk mat, prova lokala viner, lära dig mer om italiensk kultur och historia eller diskutera Italien av idag.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och tränade att undervisa i italienska som främmande språk. Undervisningen är främst inriktad på tal och hörförståelse för att snabbt öka din kommunikationsförmåga, men även skriftliga uppgifter ingår. Beroende på uppnådd nivå så utvecklas de 4 färdigheterna; tala, skriva, läsa, lyssna genom till exempel grammatikövningar, frågesporter, stavning, litterära texter, lingvistik, muntliga och skriftliga övningar, rollspel och dialekter. Läxor ingår varje dag. Skolan har utarbetat sina egna kursböcker och använder också ofta video, tidningsartiklar och radioprogram i undervisningen. Därutöver används material anpassat efter gruppens förkunskaper, intressen och behov.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor