Affärsfranska i Aix-en-Provence

Kursen riktar sig till dig som använder franska i arbetet och snabbt behöver höja din språkliga kompetens.

Kursbeskrivning

I en liten dynamisk grupp arbetar ni med kommunikativa övningar som företags- och produktpresentationer och simulerar möten och förhandlingar. Undervisningstempot är högt, kursen är mycket effektiv och ger ökat självförtroende att använda franska i affärslivet. Varje kurs planeras med utgångspunkt från deltagarnas respektive behovsanalys.

• 35 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • 2 till 4 deltagare per grupp
  • Kurslängd 2 veckor
  • Mellan till avancerad nivå (B1-C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg

23 800 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 – 12.30 + 14.00 – 16.45

Skolan

IS Aix-en-Provence grundades av oss på 70-talet. Delar av den administrativa personalen är skandinavisk men alla lärare är från Frankrike. Skolan är inrymd i en nyrenoverad byggnad, omgiven av en vacker trädgård, ca 10 minuters promenadväg från centrum. Här har man nära till små trevliga restauranger, bagerier och affärer. På skolan finns 16 undervisningslokaler med luftkonditionering, ett multimediarum för självstudier, terrasser och en liten trädgård med damm. Fritt wifi finns tillgängligt i hela byggnaden.

Undervisning

Undervisningen bygger på muntlig kommunikation och metodiken gör att alla deltagare är aktiva. Man använder sig ofta av tidningsartiklar, radioprogram och video i undervisningen. Genom att diskutera dagsaktuella händelser i vardags- och näringslivet får du lära dig en modern franska. Materialet anpassas till gruppens nivå och eventuella intresseområden.

Internationella Skolorna

Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor