Allmän + individuell franska i Aix-en-Provence

Den här kursen kombinerar gruppundervisning med privatlektioner, vilket är ett effektivt sätt att förbättra sina språkkunskaper i franska, oavsett förkunskaper och inriktning.

Kursbeskrivning

På förmiddagen studerar du franska i standardkursen och på eftermiddagen får du individuella lektioner. På så sätt tränar du effektivt upp din konversationsförmåga i grupp samtidigt som du kan fördjupa dig inom något område, t.ex. affärsspråk, facktermer, specialterminologi och egna specifika språkproblem. Efter diagnostiskt test och behovsanalys i Sverige, utformar lärarna en fördjupningskurs helt utifrån dina behov och önskemål. Kursen ger en säkrare språkanvändning och du får lättare att uttrycka dig både i vardags- och yrkessituationer.

• 20 lektioner gruppundervisning per vecka med max 10 deltagare per grupp samt 5, 8, 10 eller 15 privatlektioner per vecka (även annat antal privatlektioner på begäran)
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Låg till avancerad nivå (A1 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg

2 veckor, 20+4 lektioner per vecka: 12 700 kr
2 veckor, 20+8 lektioner per vecka: 17 300 kr
Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal lektioner eller veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 – 12.30 + enligt överenskommelse.

Valfri måndag efter överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum:
1/1, 13/4, 1/5, 8/5, 21/5, 1/6, 14/7, 15/8, 1/11, 11/11.
Lektioner som skulle ha hållits på helgdagen flyttas till andra dagar samma vecka.

Skolan

IS Aix-en-Provence grundades av oss på 70-talet. Delar av den administrativa personalen är skandinavisk men alla lärare är från Frankrike. Skolan är inrymd i en nyrenoverad byggnad, omgiven av en vacker trädgård, ca 10 minuters promenadväg från centrum. Här har man nära till små trevliga restauranger, bagerier och affärer. På skolan finns 16 undervisningslokaler med luftkonditionering, ett multimediarum för självstudier, terrasser och en liten trädgård med damm. Fritt wifi finns tillgängligt i hela byggnaden.

Undervisning

Undervisningen bygger på muntlig kommunikation och metodiken gör att alla deltagare är aktiva. Man använder sig ofta av tidningsartiklar, radioprogram och video i undervisningen. Genom att diskutera dagsaktuella händelser i vardags- och näringslivet får du lära dig en modern franska. Materialet anpassas till gruppens nivå och eventuella intresseområden.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor