Writing for IELTS, distanskurs 12v

This course is designed for students who want to take the IELTS test.

PLEASE BOOK BEFORE 20 JUNE TO START BEFORE SUMMER - NEXT COURSE START WEEK 33

Skrivkurs på distans
En distanskurs för dig som vill få individuell handledning för att förbättra din skriftliga kompetens i engelska, med målet att ta ett IELTS-test.

Du arbetar i Folkuniversitetets virtuella klassrum som heter Moodle.

Kursen består av 10 skrivuppgifter som du arbetar med under 12 veckor från kursstart. Dessa uppgifter rättas och kommenteras av din lärare. Dessutom får du övningar för att förbättra din grammatik, utöka ditt ordförråd och träna läsförståelsen. Innehållet anpassas efter din nivå. Vill du läsa kortare tid än 12 veckor med bibehållet antal uppgifter upprättas en personlig studieplan för dig..

B2 på Europarådets nivåskala.

Ansökningsinformation
OBS! Kursstart tidigast en vecka efter anmälan.

Kompletterande prisinfo
Kurslitteratur ingår ej i priset.

IN ENGLISH: an online writing course
This writing course is designed for students who want to take the IELTS test. Please note you can start at the earliest one week after your registration.

The entire course will take place on Moodle, Folkuniversitetet’s virtual classroom on Internet. The course consists of 10 writing tasks for you to work with during 12 weeks from the start of the course. You will be given a range of tasks to choose from to suit your level. You will send your completed tasks to your teacher who will give you detailed feedback and refer you to exercises for further practice where needed.

You should do the course at your own pace but it should be completed within 12 weeks of course start.

Other information
You need a computer and an internet connection, preferably broadband, as all the course material is on Internet and the supplementary exercises are done online.

Application information

Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10