Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Engelska konversation B2

Engelska konversation B2

Fortsättningskurs för dig som redan studerat engelska ett tag och nu vill bli mer självständig och spontan i användningen av språket.

Det är en fortsättningskurs i engelska där du lär dig att förstå komplexa texter och att samtala i både yrkes- och problemsituationer. Du lär dig att uttrycka dig klart och detaljerat om ett stort antal varierande ämnen.

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har läst engelska B1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande spanskkunskaper. Du kan redan oförberedd delta i vardagliga samtal på engelska, länka ihop fraser och förklara dina åsikter.

Osäker på din nivå? Testa dig själv här!

Mål
Efter kursen har du fördjupat dina kunskaper i engelska på nivå B2 enligt Europarådets referensram för språk. Om du vill fortsätta läsa vidare kan du
När du har uppnått nivå B2 förstår du huvuddragen i komplexa texter på engelska och samtalar nästan obehindrat om olika ämnen.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig:

  • fackuttryck
  • läsa komplexa texter
  • samtala fritt och ledigt
  • förklara dina ståndpunkter
  • argumentera i problemsituationer

Kursupplägg
Undervisningen sker huvudsakligen på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Du förbereder dig väl mellan sammankomsterna.

Länkar

Kursledare

Richard Rorapaugh

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Garvaregatan 15, 46130 TROLLHÄTTAN
Kursstart
1 okt 2019
Antal veckor
7 veckor
Tider
Ti 18:00 - 20:30
Studietimmar
21
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
7 st
Arr nr.
1013063
Platser kvar
Ja
Pris
1 650 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Få vårt nyhetsbrev

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Diplomerad HR assistent