Civil-militär samverkan för krisberedskap

Föreläsningen handlar om krisberedskapsplanering och den roll som olika aktörer har samt de utmaningar som samordning av olika typer av aktörer innebär.

OBS! Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon och e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Vi hoppas att du förstår.

Föreläsaren, Elvira Kaneberg, är Assistant Professor på Jönköpings universitet där hon forskar och undervisar inom supply chain management och humanitär logistik.

Elvira har en doktorsexamen i företagsekonomi. Hennes avhandling fokuserar på planering och ledning av krisberedskap och civilt försvar i Sverige. Elvira har också arbetat som chef och strategisk rådgivare på Försvarets Materielverk. Hennes forskning fokuserar på försörjningskedjor, beredskapsplanering och strategisk ledning och organisatorisk samordning av dessa i samband med kris och krig.

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
21 feb 2019
Slutdatum
21 feb 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
72 dagar
To 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners