Allt fler män får nobben

I samarbete med tidskriften Forskning & Framsteg vill vi göra ännu mer forskning lättillgänglig för allmänheten. Forskning & Framsteg är en populärvetenskapligt magasin som skriver om astronomi, fysik, miljö, ekologi, energi, teknik, medicin, psykologi och mycket mer. Under 3 kvällar kommer några av forskarna som skriver för Forskning och Framsteg att hålla föreläsningar på Folkuniversitet om olika aktuella ämnen.

OBS! anmälan till föreläsningen görs endast via webben. Folkuniversitetet tar inte emot anmälningar till gratisföreläsningar via telefon. Detta för att det är en resurskrävande hantering med telefonanmälningar och vi vill fortsätta att kunna erbjuda dessa föreläsningar kostnadsfritt.

Även i ett så pass jämställt land som Sverige sker partnerval enligt traditionella mönster. Män som är lågutbildade och har låg inkomst blir ratade. I takt med att klyftorna växer ökar denna andel män som varken får partner eller barn.

Anna Boschini, docent vid institutet för social forskning vid Stockholms universitet, berättar om vad vi kan lära oss av hennes uppmärksammade studier.

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
9 maj 2019
Slutdatum
9 maj 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
149 dagar
To 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners