Arts and Crafts-rörelsens kvinnor

Tjolöholms gods är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning, belägen på en vidsträckt halvö i Kungsbackafjorden. Under hösten erbjuder vitvå föreläsningar med utgångspunkt i Arts and Crafts-rörelsen som konstnärlig och social rörelse.

Maria Carlgren berättar om reformdräkten, kvinnlig frigörelse och Arts and Crafts-rörelsen.

Föreläsare:
Maria Carlgren, filosofie doktor i konst- och bildvetenskap, Göteborgs Unversitet och enhetschef på Röhsska museét.

Anmälan och mer information hittar du på länken nedan::

Folkuniversitetet Kungsbacka Tel: 0300 - 68 61 20
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

., 43974 FJÄRÅS
19 okt 2019
Slutdatum
19 okt 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
58 dagar
Lö 14:00 - 15:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Pensionärsuniversitetet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.