Föreläsning; gropar jag grävt & människor jag mött

Föreläsning med Anders Ödman, docent och aktiv pensionär vid Institutionen för arkeologi i Lund.

Han har grävt och utforskat historiens lämningar på de flesta håll i Skåne. Här låter han sina arkeologiska minnen komma i dagen.

Föredragsserie i samarbete med Platsorganisationen i Åhus.Föreläsningen genomförs med stöd av FUF-Folkuniversitetetsföreningen. Föreläsningarna äger rum i backen vid borgruinen i Åhus klockan 9.00.

Ida Linder
ida.linder@folkuniversitetet.se

27 jul 2019
Slutdatum
27 jul 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
40 dagar
Lö 09:00 - 10:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st
1019003

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kristianstad@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning