Sov - för en bättre hälsa

Vi behöver återhämtning för att må bra, inte minst i form av sömn. Stress kan skapa sömnproblem men det finns tekniker att ta till för att du ska få sova.

Sömnen är nödvändig som återhämtning. Stress kan dock leda till att vi inte kan koppla av och somna och då hamnar vi i en negativ spiral. Och hur gör man för att klara sig när man inte får sova, eller om man har ett litet barn som väcker en ofta? Lär dig om sömntekniker av överläkaren och sömnexperten Marianne Ors!

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.

Föreläsare

Marianne Ors är överläkare i klinisk neurofysiologi vid Lunds universitet och expert på sömn.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Dunkers kulturhus. Biljetter kan köpas här eller via Dunkers kulturhus.

Maria Månsson
maria.mansson@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungsgatan 11, 25221 HELSINGBORG
5 nov 2019
Slutdatum
5 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
14 dagar
Ti 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)