Crazy Quilt, sy en börs, Workshop

Sy en härlig börs - workshop i Crazy Quilt!

Både nybörjare och sy-vana personer är välkomna till denna spännande workshop!

Mål
Under den här workshopen skapar du en rolig liten börs för hand. Crazy Quilt är en spännande och fri lapptäckesteknik. Crazy betyder i det här sammanhanget inte bara galen utan också oregelbunden.

Innehåll
Du får lära dig lite historia om crazy quilt, hur man sätter ihop olika tygbitar till en grund som man sedan dekorerar med stygn, trådar, band, knappar, pärlor osv. Här får du lov att vara precis så färgsprakande du vill vara!

Ett materialkit finns att köpa på workshopen. Du får gärna ta med dig eget material, vi skickar med en lista på materialet du behöver i kurskallelsen.

Lärare är Tamara Schultz som är utbildad kostymör och scenograf. Tamara började quilta 1989 och har hållit många kurser i olika textila tekniker.

Tamara Schultz

Pia Grönsund
pia.gronsund@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Gasverksgatan 17, 25225 HELSINGBORG
11 maj 2019
Slutdatum
23 mar 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
51 dagar
Lö 10:00 - 13:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera mera!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Södra folkhögskolan i Helsingborg

Inte läst färdigt gymnasiet? På Södra folkhögskolan i Helsingborg formar vi din utbildning tillsammans.

Ansök här