Diplomerad Inredare, NYHET!

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse för inredning och som vill få en större inblick och förståelse för inredarens yrkesroll, verktyg och praktiska arbete.

Innehåll

På den här inredningsutbildningen får du kunskap och redskap att använda inom området inredning och design och du får en inblick i hur det är att arbeta som inredare. Kursen har som mål att ge dig verktyg för att visualisera idéer och genomföra enklare inredningsuppdrag. Innehållet ger en grund för fortsatta studier inom inredning/design och inblick för dig som vill starta egen verksamhet. Under kursen varvas föreläsningar och praktiska uppgifter med samtal med yrkesverksamma inredare.Kursen ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat planritning, färgsättning, möblering, styling och moodboard, samt visualisering och visualiseringsverktyg som Adobe Photoshop och SketchUp.

Undervisningsform

Utbildningen bygger på aktiv närvaro från dig och varvar teori med praktiska övningar. Kursen innehåller även studiebesök och gästföreläsare inom olika specialområden. Vi rekommenderar att man avsätter tid för cirka 4-6 timmars hemarbete per vecka - för repetition, egen fördjupning och de hemuppgifter som ingår i utbildningen och som läraren ger feedback på. Kursen har påsklov v.16. I övrigt går kursen på måndagar 9.00 - 16.00.

Diplomarbete

Som avslutning på utbildningen genomför du ett diplomarbete. Under arbetet får du tillfälle att praktiskt pröva de teorier, metoder och verktyg som du har lärt dig under utbildningen. Diplom utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela avgiften är betald.
Om du uppfyller dessa grundläggande krav och dessutom har godkända resultat på slutuppgiften får du ett diplom som styrker din kompetens. Diplomeringen innebär således att du genomgått utbildningen med godkända resultat och visat att du tillgodogjort dig utbildningens syfte.

Litteratur/material

Kompendier och övningsuppgifter ingår i kursen liksom en del gemensamt material. Vid kursstart får du också en lista med material som behöver införskaffas innan kursen.

Patrik Jonsson
Anna Bülow

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
17 feb 2020
Slutdatum
18 maj 2020
Antal veckor
13 veckor
Tid kvar till startdatum:
22 dagar
Må 09:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
13 st
19 900 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!