Bokvikning för barn och vuxna

Lär dig att göra dekorativa mönster med gamla böcker under höstlovet. Ta med dig en vän, ditt barn eller kom själv och lär dig att vika en fin inredningsdetalj!

Kursinnehåll

Antagligen står det en hel del böcker i din bokhylla som bara drar till sig damm. Ta med några av dem hit och lär dig vika fina mönster och återanvänd dem på ett nytt sätt!

Genom att använda oss av olika möster kommer vi att gå igenom grunderna för att göra enklare mönstervikningar. Vi testa, leker och har roligt! Detta är ett perfekt tillfälle att prova på bokvikning tillsamman med en vän/barn på höstlovet!

Målgrupp

Passar både för vuxna och barn från 8 år och uppåt. Detta är ett bra tillfälle för dig som vill utmana både hjärna och fingerfärdighet. Läraren kommer att individuellt hjäpa dig.

Kursavgiften innefattar en vuxen + ett barn eller en vuxen + en vän. Det går förstås utmärkt om en annan vuxen än just föräldern går tillsammans med barnet.

Mål

Efter kurstillfället skall vi ha påbörjat en bokvikning och kanske till och med gjort färdigt en hel bok.

Kursmaterial ingår ej i kurskostnaden

Kursverksamheten i Malmö
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
31 okt 2019
Slutdatum
31 okt 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
46 dagar
To 15:30 - 17:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning