Portfoliokurs för illustratörer, helg - NYHET!

Du tillbringar helgen med att bygga upp en portfolio som visar vem du är som illustratör.

Illustration är ett effektivt uttrycksmedel när du vill beskriva en idé eller berätta något i bild. Bilderböcker, bokomslag och reklamkampanjer är exempel på områden där illustratörens bilder syns.

Hur ska du komma igång med att få uppdrag? Hur jobbar du utifrån en brief? Vilka vägar finns att gå för att kunna jobba som illustratör?

Denna helgkurs syftar både till att ge dig svaren på dessa frågor - och en portfolio som hjälper dig på vägen!

Du bör ha ett stort intresse av att teckna. Våra konstkurser är från 16 år.

Mål
Du ska efter avslutad kurs vara mer insatt i ämnet och ha utvecklat sidor hos dig själv som tecknare samt ha fått lust och mod att arbeta vidare inom området.

Innehåll
Kursen kommer att vara uppbyggd på uppgifter som vi arbetar med på plats och muntliga genomgångar/redovisningar av dessa. Stort fokus ligger på diskussion i gruppen.

Undervisningsform
Undervisningen sker i form av gemensamma uppgifter och genomgångar.

Litteratur/material
Kompendier samt ditt eget arbetsmaterial.

Utvecklingsmöjligheter
Datorbaserad kurs i Illustrator eller en kurs i kroki. För dig som vill satsa mer kan vi rekommendera någon av Folkuniversitetets grafiska designutbildningar eller konstutbildningar på dag- eller kvällstid.

Cecilia Pettersson

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
19 okt 2019
Slutdatum
20 okt 2019
Antal veckor
1 veckor
Lö 09:00 - 16:00
Sö 09:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
2 st
2 275 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!