Filmredigering Adobe Premiere Pro CC, grundkurs

Kom igång att redigera filmmaterial i Adobe Premiere Pro CC! Vi utgår från nybörjarnivå och går i lugnt tempo tillsammans igenom programmets många olika möjligheter.

Mål

Efter kursen ska du med hjälp av Premiere Pro kunna redigera en film med ljud och bild, och kunna hantera grundfunktionerna i programmet.

Målgrupp

En kurs för dig som är nybörjare och som önskar få en grundlig introduktion till programmet.

Förkunskaper i programmet behövs inte, men en viss Macvana krävs.

Vi kommer b la att gå igenom:

• Videoredigering
  • Timelines
  • Lägga till ljud och text
  • Filter, kontrast, färgbalans, skärpa
  • Specialeffekter

Material

Du kan, men behöver inte, ta med ditt eget filmmaterial till kursen, t ex filmer från iPhone/Android, video/systemkamera eller liknande. Gamla filmer som är omgjorda från smalfilm och Hi-8 går bra att redigera om de finns som separata filmfiler på en hårddisk, på ett USB eller skickade via Sprend, i din Dropbox eller liknande. Kontakta gärna kursledaren om du har frågor om ditt material innan du anmäler dig.

Undervisningsform

Gruppundervisning och viss individuell handledning.

Våra ledare är yrkesverksamma med gedigen och kvalificerad utbildning i rörlig bild.

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
15 maj 2019
Slutdatum
12 jun 2019
Antal veckor
5 veckor
Tid kvar till startdatum:
153 dagar
On 18:00 - 21:15
(En studietimme är 45 minuter)
5 st
4 350 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners