Animera på sportlovet, 9-12 år

Välkommen på en sportlovsvecka där du tillsammans med andra får prova på animation och att animera med greenscreen! Ta med en kompis och kom hit!

Mål

Du får testa och lära dig kring olika tekniker med fokus på animation och jobba bakom och framför kameran tillsammans med andra.

Barn mellan 9-12 år

Inga förkunskaper krävs

Innehåll

Vi spånar idéer tillsammans och kommer att jobba med olika material, allt från lera och papper till iPads! Vi äter medhavd lunch tillsammans om dagarna. Vi avslutar veckan med en filmvisning av våra färdiga filmer.

Material

Material ingår. Efter avslutad kurs får alla varandras filmer. Du behöver ta med dig en USB-sticka (ca 8 GB) för att ta med dig ditt färdiga filmmaterial efter kursen slut.

Emma Hjelm är frilansande animatör.

Emma Hjelm Emma Hjelmhar erfarenhet av flera analoga animationstekniker så som stop-motion med dockor och lera, cut-out och tecknad frame by frame. Men också compositing och... Läs mer om Emma Hjelm

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
25 feb 2019
Slutdatum
1 mar 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
76 dagar
Må 10:00 - 15:15
Ti 10:00 - 15:15
On 10:00 - 15:15
To 10:00 - 15:15
Fr 10:00 - 15:15
(En studietimme är 45 minuter)
5 st
2 625 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners