Animera på sommarlovet, 9-12 år NYINSATT

Välkommen på en sommarlovsvecka där du tillsammans med andra får prova på animation och att animera med greenscreen! Ta med en kompis och kom hit!

Mål

Du får testa och lära dig kring olika tekniker med fokus på animation och jobba bakom och framför kameran tillsammans med andra.

Barn mellan 9-12 år

Inga förkunskaper krävs.

Innehåll

Vi spånar idéer tillsammans och kommer att jobba med olika material, allt från lera och papper till iPads! Du tar med dig egen lunch och vi äter tillsammans om dagarna. Vi avslutar veckan med en filmvisning av våra färdiga filmer.

Material ingår. Efter avslutad kurs får alla varandras filmer.

Saima Malik är frilansande animatör och konstnär, utbildad vid Dramatiska högskolan och Kungliga konsthögskolan i Stockholm. Animationsteknikerna hon har mest erfarenhet av är både analog och digital cut-out, frame-by-frame och stop-motion. Saima är pedagogisk och tycker om att utforska animationens magi tillsammans med både vuxna och barn.

Saima Malik

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
24 jun 2019
Slutdatum
28 jun 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
4 dagar
Må 10:00 - 15:15
Ti 10:00 - 15:15
On 10:00 - 15:15
To 10:00 - 15:15
Fr 10:00 - 15:15
(En studietimme är 45 minuter)
5 st
1019797
2 625 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners