Alla kan skapa en trailer

Vill du lära dig göra en trailer inför t.ex. en konsert? Tillsammans ger Folkuniversitetet, Stadsbiblioteket och Planeta en workshop för dig som vill lyckas. Kursledare är filmaren Roozbeh Behtaji, som gjort flertalet trailers för Planeta Festival.

Planeta är ett nätverk av arrangörer som tillsammans vill lyfta fram musik och dans från olika delar av världen. Under Planeta festival arrangeras i år en workshop som är öppen för alla. Det finns dock begränsat antal platser så det gäller att vara först till kvarn. Med hjälp av smartphone, läsplatta och gratis-appar lär du dig alla steg för att göra en egen trailer.

– Du behöver inga förkunskaper. Alla kan skapa en trailer, säger Roozbeh Behtaji.

Kursen riktar sig främst till dig som arrangör men kan lika gärna passa för andra verksamheter där en vill marknadsföra sig via sociala medier..

Många år av filmskapande tillsammans med ungdomar och vuxna har utformat denna workshop, med utgångspunkten att det både är roligt att filma och att det kan gå väldigt snabbt att göra en trailer. Mellan kl.13-17 den 3/11 går vi kort igenom grunderna för filmskapandet (förprodukton, produktion, efterproduktion, spridning) och skapar våra egna trailers.r.

Du kommer att använda din egen smartphone så se till att den är laddad och har plats för att spela in (skulle du inte ha tillgång till en smartphone har vi ett par extra, notera i anmälan om du önskar låna en)

Välkommen

Workshopen erbjuds gratis (en avgift kan tillkomma om du uteblir från bokad plats)

Workshopen kommer att hållas i Stadsbibliotekets skaparyta. Endast 8 platser finns, först till kvarn.

Roozbeh Behtaji

Ida Lindberg
ida.lindberg@folkuniversitetet.se

Boka nu!

3 nov 2019
Slutdatum
3 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
19 dagar
Sö 13:00 - 17:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!