Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Skapa storyn om dig själv som varumärke Nyhet

Skapa storyn om dig själv som varumärke Nyhet

Ditt personliga varumärke kan bara du skapa! Men vad är egentligen ett personligt varumärke och hur gör du? Under en fullspäckad förmiddag får du ta del av en bloggare och en art directors bästa tips för ett hållbart varumärke.

Denna workshop leds av Christin Clausen Bruun, grundare av och chefredaktör för bloggportalen Just Wanna Have Fun, och Sanna von Gertten, Art Director & designer. Tillsammans skapar Christin och Sanna ett dream team som redan gjort avtryck i bloggbranschen.

Under en intensiv förmiddag bjuder Christin och Sanna på sin expertis och personliga lärdomar för att du ska få inspiration och mersmak. Fokus ligger på hur ett kreativt arbetssätt kan bygga upp och vårda dina digitala fotspår i blogg och sociala medier. Du möter två workshopledare med många års erfarenhet av att bygga karriär på sitt personliga varumärke - men utan att tappa bort det ärliga och personliga tilltalet. Det blir färgstarkt, livsbejakande och modigt.

Sanna har som art director och stylist jobbat med kunder som Lufthansa, Pågen och Globen Shopping. Christin å sin sida driver sedan flera år tillbaka den personliga bloggen Midis och tillhörande instagramkonto.

Målgrupp

Inga förkunskaper behövs. Du kanske ligger i startgroparna för hur du vill jobba med ditt personliga varumärke i blogg och sociala medier. Eller så har du kommit en bit på vägen. Viktigast är att du är nyfiken på att utforska ditt kreativa uttryck.

Fortsättning

Vill du fördjupa dig i ämnet och få personlig feedback på ditt arbete med blogg och instagramflöde? Passa på att anmäla dig till Sanna och Christins längre kurs Bygg ditt personliga varumärke online.

Länkar

Kursledare

Christin Clausen-Bruun Christin är kommunikatör, digital strateg och influenser. Hon driver även en bloggportal och frilansar som konsult inom digital marknadsföring. Läs mer om Christin Clausen-Bruun
Sanna von Gertten Sanna är en driven art director, stylist och grafisk designer med mer än 15 års erfarenhet från olika byråer i Malmös reklamvärld. Läs mer om Sanna von Gertten

Har du frågor?

Kontakta
Kursverksamheten i Malmö
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
Kursstart
6 apr 2019
Slutdatum
6 apr 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
18 dagar
Tider
Lö 10:00 - 13:00
Studietimmar
4
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
1 st
Arr nr.
988510
Platser kvar
Ja
Pris
745 kr

Prenumerera mera!

Namn
Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se
Tel: 040-6918320

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning