Arabisk matlagning Nyhet

Laga arabisk mat och diskutera den tillsammans. Vi kombinerar arabiska smaker med vissa arabiska ord och fraser som passar i kök och restaurang sammanhang.

Kursinnehåll

Vid varje tillfälle presenteras 2-3 arabiska recept som ni deltagare lagar tillsammans under ledning av kursledaren Nhmat som kommer från Homs i Syrien. Träffen avslutas med en gemensam måltid där vi testar det vi har tillagat och diskuterar resultatet tillsammans. Under den här kursen får ni även tillfälle att lära er mer om den arabiska kulturen samt ett och annat ord på arabiska.

Inga förkunskaper krävs.

Kompletterande prisinfo

Utöver kursavgiften tillkommer en kostnad för råvarorna ni använder, kostnaden är 90 kronor per person och tillfälle. Den totala summan (360 kronor) betalas direkt till kursledaren vid första tillfället.

Nhmat är även kursledare i arabiska hos oss på Folkuniversitetet i Kristianstad och Hässleholm.

Övrigt

OBS! Medtag eget förkläde och kökshandduk samt matlådan. Om du har några allergier vänligen meddela detta till oss vid bokningen.

Nhmat Nhme "Jag är en social person och tycker mycket om att undervisa. Jag önskar att de kurdeltagare jag möter ska bli medvetna och kunna utveckla sina kunskaper på ett roligt och... Läs mer om Nhmat Nhme

Cristina Boldrini Tisci
cristina.boldrini-tisci@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Götgatan 6, 29133 KRISTIANSTAD
7 nov 2019
Antal veckor
4 veckor
Tid kvar till startdatum:
74 dagar
To 17:00 - 20:00
(En studietimme är 45 minuter)
4 st
1 250 kr

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kristianstad@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning